Butaca Buida

 

Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres a León

02/04/19

El proper dissabte 27 d'abril tindrà lloc la 2a Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres León, a les 18 h al Teatre San Francisco, amb un preu únic per entrada de 8€.
 
Serà un acte en què es conjugarà la diversió i el bon humor amb un clar caràcter solidari: la recaptació de la taquilla es destinarà a finançar un projecte de l'organització. 

Pallassos Sense Fronteres oferirà un espectacle divertit, apte per a totes les edats, en què es podrà gaudir de les actuacions de grans artistes col·laboradors de PSF que participaran de manera completament desinteressada. Fifí i Pepo, Mestre Fufo, Compañía Rocío Duarte, Cirk about it, Fernando Saldaña i molts més, faràn passar una bona estona als assistents, sense importar la seva edat, amb els seus números de clown, circ, màgia i ball. 

La compra anticipada d'entrades es pot realitzar al propi Teatre San Francisco (Carrer la Corredera, 1), a Betty Pop (Carrer Juan Madrazo, 14) i a www.vayaentradas.com 

Com sempre, també hi ha habilitada una FILA ZERO per a totes les persones que no puguin assistir aquell dia però vulguin fer-se presents amb el seu donatiu: Compte de PSF a Triodos Bank ES31 1491 0001 21 2013636127 (indicant com a concepte “Gala León”)

A l'edició de l'any passat es va aconseguir recaptar la xifra de 2.100€, la qual es va destinar a fer possible la primera expedició de Pallassos Sense Fronteres a Ucraïna, per atendre la infància desplaçada pel conflicte intern. A l'expedició van participar alguns artistes que també van estar presents a la Gala (Nacho Morán, Alicia Benito, Pepo Rueda i Silvia Arriscado) i que van compartir somriures amb més de 2.200 nens i nenes en 26 espectacles durant 3 setmanes. Aquesta expedició també va comptar amb el suport de la Fundación AISGE. Així ho van viure:


Esperem que aquest sigui un èxit com l'any passat. Us hi esperem!

 

Gala Solidaria León 2018

1a Gala Solidària de PSF a León, 2018. 

 

Cartel Gala

Cartell de la Gala