Sensibilització - Escola de Nassos

"L'educació és l'arma més poderosa per a transformar el món"
-Nelson Mandela

 

Voleu ser una "ESCOLA DE NASSOS"? Des del vostre centre us interessa apropar i donar a conèixer la nostra feina al futur de la nostra societat? Et presentem les activitats de sensibilització que realitzem per a escoles i centres educatius. Decarrega't el nostre dossier o segueix llegint:

 

XERRADA DE SENSIBILITZACIÓ ★

Descripció de l'activitat

Un pallasso o pallassa que hagués estat recentment d'expedició, vindria al vostre centre per explicar de primera mà la seva experiència al terreny. L'explicació podria anar acompanyada de material gràfic (fotos, vídeos...). També us parlaria del treball i la missió de Pallassos Sense Fronteres i estaria obert a contestar totes les preguntes que els i les alumnes vulguin fer. A més, podria acabar la xerrada amb un petit sketch final 

Donatiu: 250€ 

Duració: 1 hora

Apte per a: A partir de 6 anys.  

Foto charla

 

ESPECTACLE SOLIDARI 

Descripció de l'activitat

Vols que els Pallassos Sense Fronteres vinguin al teu centre i t'ensenyin els espectacles que realitzen per a milers de nens i nenes de tot el món? Un artista o companyia vindria a la teva escola per a fer un espectacle complet molt variat amb números de clown, circ, magia... Seria una mostra del que portem al terreny per a donar suport emocional i psicològic a la infància refugiada, afectada per catàstrofes naturals o en situació de vulnerabilitat.

Donatiu: 1.200€

Duració: 50 minuts

Apte per a: Tots els públics. 

Foto espectáculo escuela

 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: "25 anys sense fronteres" ★

Descripció de l'activitat

A través de 20 fotografies impreses en cartró-ploma podràs reviure els moments més destacats de la història de Pallassos Sense Fronteres. Les fotografies van ser preses per varis fotògrafs col·laboradors.

Donatiu: 250 € 

Lloguer: 1 setmana 

Apte per a: Tots els públics. 

 

Expedición Tunez

 

Contacte: psf@clowns.org